Hvordan man bedre pleje For din Eyes

Mange mennesker er uvidende om grundlæggende øjet pleje. Dette er meget uheldigt, fordi øjnene er afgørende. Denne artikel vil lære dig at passe dine øjne. Det har mange gode tips og forslag, der vil hjælpe. Hold læsning at finde ud af mere.

Solbriller for at beskytte dig selv. Investere i en god par med ordentlig UV-beskyttelse, og holde dem med dig, når du forlader hjemmet. Solen er utrolig farligt for dine øjne og huden omkring dem, også. Det er ikke klogt at risikere sundheden for dine øjne.

Din kost kan påvirke dit øje helbred. Forskning har vist, at spise fødevarer med gode mængder af zink, Omega 3 fedtsyrer, Vitamin C og E-Vitamin kan forebygge makuladegeneration samt grå stær og andre øjenproblemer. Bønner, nødder, appelsiner, tun, bladgrøntsager og laks alle indeholde disse næringsstoffer.

Det er vigtigt for dig at vide, om der er nogen historie af øjensygdomme i din familie. Det giver mulighed for en læge søgning for eventuelle arvelige forhold. Spørge ældre familiemedlemmer, så du vil vide.

Få regelmæssige øje checkups. Nogle problemer kan flyve under radaren. Det er derfor regelmæssige besøg hos din øjenlæge er vigtige. Hvis du fange en betingelse tidligt, kan det formentlig behandles.

Bære solbriller. Dette vil beskytte dine øjne fra den skade, ultraviolette stråler kan gøre. For meget eksponering for UV-kan medføre grå stær eller makuladegeneration. Vælge solbriller, der blokerer UVB og UVA stråler. Wraparound nuancer vil holde din perifere vision beskyttet for.

Hvis du blinke ofte, du måske eller måske ikke har øje spørgsmål. Hvis dine øjne ikke er tør, kan dit blinker være forårsaget af stress. Lempelsen terapi kan være gavnligt for dig. Hvis du kender sikkert det ikke er en tic, rådføre sig med din øjenlæge.

Hjælpe med at holde dine øjne sunde ved at bære god kvalitet solbriller. De kan holde øjnene beskyttet mod skadelige UV-stråler. Købe solbriller, som beskytter mod UVA og UVB stråler 100%. Hvis du kører ofte, er polariserede linser bedst. Dette vil medvirke til at reducere blænding. Endelig, selv om du er en kontaktlinse bæreren, der får nogle beskyttelse fra dine linser, iført solbriller er stadig en god idé.

Du kan skade dine øjne, når stirre på en computer. Hvis dine øjne følelse tørrede ud, blink hurtigt for at opdatere lag af fugt på dem. Blænding på en computerskærm kan forårsage dette også. Det er en god ide at vedhæfte en skærm, der forhindrer blænding. Sørg også for, din skærm er placeret således, at dine øjne er niveau med toppen af computerskærmen. Dine øjne rettes nedad til skærmen.

Holde nogle saltvand løsning omkring dit hjem hele tiden. Dine øjne kan være beskyttet på arbejdspladsen ved at bære gode beskyttelsesbriller. Men de færreste gider med goggles til husholdningsbrug rengøring. En Øjenskyl er kritisk for hjem kemiske stænk i øjnene.

Eye pleje er afgørende og skal ikke tages for givet. Nu hvor du har læst dette, bør du være mere informeret. Sætte dette råd at bruge. Beskytte dit syn er en vigtig del af din over alle heath. Du skal også øge din vision for at forhindre det i at blive værre

Leave a comment